Garantie en retouren

Hier vind u alle informatie met betrekking tot garantie en het retourneren van uw bestelling. Mocht u geen antwoord vinden op uw vraag, neemt u dan gerust per e-mail of telefonisch contact met ons op. Wij proberen u op die manier alsnog aan een antwoord te helpen.

Terugbetaling

We doen er alles aan om uw aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug te storten. Soms lukt dit niet, maar u kunt dan verwachten dat u binnen 14 dagen van retoursmelding uw geld heeft ontvangen.
Wat krijgt u precies van ons terug? U krijgt bij een retourzending van ons het volledige aankoopbedrag terug minus de verzendkosten. Als blijkt dat het product verwijtbare schade heeft waarvoor wij aansprakelijk zijn, hoeft u zich over deze verzendkosten niet druk te maken, die nemen wij dan uiteraard voor onze rekening.
Hoe kunt u uw geld terug verwachten? Als u uw geld teruggestort krijgt kunt u dit op dezelfde manier terug verwachten als dat u uw bestelling geplaatst heeft. Mocht dit niet lukken, dan nemen we hierover zo snel mogelijk contact met u op.

14 dagen bedenktermijn

Heeft u uw product ontvangen, maar bent u niet tevreden? Vanaf de derde dag van ontvangst heeft u 14 dagen de tijd om uw product bij ons retour te melden. Uiteraard zien wij uw product wel graag onbeschadigd, ongebruikt en in originele verpakking terug. Vervolgens zullen wij ons retourbeleid volgen voor de verdere afhandeling van uw terugzending.

Garantie

Wij beseffen ons dat een deel van ons assortiment bestaat uit gebruikte artikelen. U kunt er vanuit gaan dat deze producten uitgebreid getest en goedgekeurd zijn, maar er helaas ook wel eens uitzonderingen hierop kunnen zijn. Wanneer u vragen hebt of van mening bent dat uw product niet over de gewenste kwaliteit beschikt, kunt u altijd per mail of telefonisch contact met ons opnemen. Wij zoeken dan met u mee naar een geschikte oplossing.

Afhalen / monteren

Wanneer u ervoor kiest om uw product in onze garage op te halen of te laten monteren krijgt u hierover ook bericht van ons. Wanneer uw product gereed is voor afhalen / monteren krijgt u per mail een gereed melding van uw order. Wanneer u ervoor kiest om uw product op te halen bent u te allen tijde welkom om dit te doen tijdens onze openingstijden. Wanneer u ervoor kiest om uw product te laten monteren, adviseren wij hiervoor contact met ons op te nemen en een afspraak te maken. Op deze manier kunnen wij onze afspraken zo goed mogelijk verdelen.